Atletico Madrid i Tottenham bore se za Jonathana Davida, a borba za napadače samo što nije počela.

2 min read

La Ligaš Atletico Madrid i Premierligaš Tottenham Hotspur izrazili su veliki interes za kanadskog napadača Jonathana Davida, koji igra za Lille. Dvije momčadi se nadaju da će ojačati svoje napadačke snage dovođenjem ovog izvanrednog napadača. Trenutačno, ugovor Jonathana Davida s Lilleom istječe u ljeto 2025.

Atletico Madrid i Tottenham planiraju dovesti napadača u ovom ljetnom prijelaznom roku. Atletico Madrid je već potpisao ugovor s norveškim napadačem Alexanderom Serlotom, ali se nadaju da će nastaviti jačati svoju napadačku moć. Tottenham još uvijek nije predstavio nijednog napadača, pa je veliki interes pokazao i za Jonathana Davida.

Jonathan David igrao je vrlo dobro tijekom nekoliko sezona za Lille, svrstavajući se među najbolje strijelce u Ligue 1. On je jedan od glavnih strijelaca momčadi i jedan od najistaknutijih napadača u Ligue 1. Njegov tempo, šut i tehnika su izvanredni, privlačeći pažnju nekoliko vrhunskih klubova. Atletico Madrid i Tottenham vjeruju da je Jonathan Davey dobar za njihove momčadi, tako da obje strane aktivno guraju dogovor.

Budući da je Jonathan David odlučio ne obnoviti svoj ugovor s Lilleom, Lille ga mora prodati u ovom ljetnom prijelaznom roku kako bi osigurali da mogu naplatiti naknadu za transfer. Ovo također pruža prilike za Atletico Madrid i Tottenham da dovedu igrača. Očekuje se da će se dva tima žestoko natjecati, a koji god tim može osvojiti naklonost Jonathana Daviea imat će veliku prednost.

Izgledi za transfer Jonathana Davieja privukli su veliku pozornost, a njegov će odabir imati važan utjecaj na napadačke linije Atletico Madrida i Tottenhama. Pogled na Jonathana Daveyja u nogometni dresovi Atlético Madrida ili Tottenham Hotspura nogometni dresovi bez sumnje će biti uzbudljiv za navijače oba tima. Bez obzira koju momčad na kraju odabere, postat će vrhunac momčadi i nastaviti blistati u novoj ligi.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours