„Chelsea“ planuoja surinkti 200 mln. svarų sterlingų, parduos 9 žaidėjus

2 min read

Pranešama, kad „Chelsea“ per šį vasaros perėjimo laikotarpį planuoja parduoti iki 9 žaidėjų, kad surinktų apie 200 mln. Po Pedro Neto įsigijimo „Chelsea“ per šį perėjimų langą pasirašė 12 kartų ir tapo aktyviausia komanda tarp geriausių Europos klubų. Tačiau šiuo metu „Chelsea“ pirmoje komandoje turi beveik 45 žaidėjus, o klubas planuoja supaprastinti komandą ir parduoti iki 9 žaidėjų iki perėjimų lango uždarymo rugpjūčio 30 d.

Klubas patvirtino, kad Diego Moreira paliks komandą. Klubas taip pat beveik baigs Romelu Lukaku, Trevo Chalobah, Armando Brojos, Davido Datro Fofanos, Noni Madueke, Kani Chukwuemeka, Cesare’o Casade, Bashiro Humphrieso ir Raheemo Sterlingo perėjimą, ir manoma, kad šių žaidėjų nepakanka naujų žaidėjų poreikiams patenkinti. vyriausiasis treneris Enzo Maresca.

Be to, „Chelsea“ iš pradžių planavo parduoti Connorą Gallagherį Madrido „Atletico“, tačiau sandoris gali žlugti paskutinę minutę, žlugus Samu Omorodiongui perėjimui į „Chelsea“. Nepaisant to, kad „Chelsea“ pasirašė sutartį su 12 žaidėjų, „Chelsea“ vis dar derasi su Madrido „Atletico“ dėl Joao Felixo ir yra įsitikinęs, kad prieš pasibaigiant perėjimų langui iš „Napoli“ įsigys Victorą Osimheną.

„Chelsea“ prastų pasirodymų serija pasirengimo sezonui padarė didelį spaudimą vyriausiajam treneriui Enzo Marescai. Maresca, „Manchester City Pigūs Futbolo Marškinėliai“ klube dirbęs Guardiolos trenerio asistentu, šį sekmadienį ves „Chelsea“ akistatą su čempiono titulą ginančiu „Manchester City“. Šios rungtynės yra svarbus dabartinės komandos situacijos išbandymas ir galimybė Marescai įrodyti savo trenerio sugebėjimus.

Pridėjus naujų žaidėjų ir išvalius nereikalingus žaidėjus, tikimasi, kad „Chelsea“ naujajame sezone gali susigrąžinti savo šlovę ir atgauti dominavimą „Premier“ lygoje.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours